HEARING AID CENTRE by Muraliarchitects | homify
Muraliarchitects

Muraliarchitects

Muraliarchitects
Muraliarchitects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

HEARING AID CENTRE

This 2000Sq.ft interior project has a bright and inviting colour scheme off-white, yellow and grey. The colour scheme and the use of glazed and partly glazed partitions is to create a feeling of spaciousness.

The design approach here was to go beyond rigid compartmentalized sterile interior design. The focus was exploring curvilinear forms and spaces. The curvilinear partition along the corridor leads the user to take up an interesting journey through the space.

Interesting detailing has been achieved in terms of customized —cabin, table’s unusual curved seaters design, welcoming reception table. False ceiling design is a reflection of the curved partitions below, where varied types- open ceiling, metal grid and gypsum boards have been used.

Status: Built

Location: Nungambakkam, Chennai, IN

  • HEARING AID CENTRE:  Study/office by Muraliarchitects

    HEARING AID CENTRE

  • HEARING AID CENTRE:  Clinics by Muraliarchitects

    HEARING AID CENTRE

  • HEARING AID CENTRE:  Clinics by Muraliarchitects

    HEARING AID CENTRE

  • HEARING AID CENTRE:  Clinics by Muraliarchitects

    HEARING AID CENTRE

  • HEARING AID CENTRE:  Clinics by Muraliarchitects

    HEARING AID CENTRE

  • HEARING AID CENTRE:  Clinics by Muraliarchitects

    HEARING AID CENTRE

  • HEARING AID CENTRE:  Clinics by Muraliarchitects

    HEARING AID CENTRE

Admin-Area