Notting Hill Villa by Space Alchemy Ltd | homify
Change profile photo
Change cover
Space Alchemy Ltd
Space Alchemy Ltd

Space Alchemy Ltd

Space Alchemy Ltd
Space Alchemy Ltd
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Notting Hill Villa

We were delighted to be engaged by the owners of this wonderful family home in Notting Hill. The house was completely remodelled internally, opening the areas out to create far more space and light. A side extension was added to create a dining area adjoining the kitchen. To balance and soften the crisp modern lines, we introduced soft shapes and curves on the ground floor, highlighting with a gold and rich spice palette. Sophisticated lighting with warm woods, luscious fabrics and sculptural pieces were used throughout. Tailored storage was created with clever use of space beneath the walnut, slate and brushed steel staircase to create a bespoke wine store. The external deck area was crafted with hand-thrown clay pots, architectural planting, bamboo and olive trees. Back-lit copper panels provide a wonderful focal point particularly in the evening.

Admin-Area