延 ‧ 靜 by 築川設計 | homify
Change profile photo
Change cover
築川設計
築川設計

築川設計

築川設計
築川設計
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

延 ‧ 靜

新婚夫妻對於自己的家有著夢想中的藍圖。客廳電視主牆主要由黑色櫃體與木皮牆面比例分割組成,樸素的色調游走在空間之中。磁性黑板牆在空間中多出了幾分有趣又不失其機能。把部分牆面開放做為書房空間,使整體開放空間在視覺上得到放大的效果。而書櫃內的色牆與客廳及主臥牆顏色相呼應,使之有延伸寬廣的感受,營造出舒適溫暖的幸福空間。-

  •  Living room by 築川設計, Scandinavian
  •  Living room by 築川設計, Scandinavian
  •  Living room by 築川設計, Scandinavian
  •  Corridor & hallway by 築川設計, Scandinavian
  •  Dining room by 築川設計, Scandinavian
  •  Living room by 築川設計, Scandinavian
  •  Living room by 築川設計, Scandinavian
  •  Dining room by 築川設計, Scandinavian
  •  Dining room by 築川設計, Scandinavian
  •  Living room by 築川設計, Scandinavian

Admin-Area