KASAT RESIDENCE by de square | homify
Change profile photo
Change cover
de square
de square

de square

edit edit in admin Request review New project
Change cover
Edit project Add photo Statistics Premium
de square
de square
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

KASAT RESIDENCE

The clients' requirement was a simple house with a lot of openness and light. Taking into consideration the fact that the plot was not a big site, programs were arranged in different levels with pockets of green space in between. This provided with a lot of space inside with ample light flowing in. Multiple gardens were provided including one above the ramp for the car park. Materials were exposed to reflect their natural true form.The result was a modern design with a rustic finish.Staying in line with the concept of sustainable architecture, recycled wood was used for doors, windows and the interior works.

Location
BENGALURU

Admin-Area