Mahesh Studio by DCOOP ARCHITECTS | homify
Change profile photo
Change cover
DCOOP ARCHITECTS
DCOOP ARCHITECTS

DCOOP ARCHITECTS

DCOOP ARCHITECTS
DCOOP ARCHITECTS
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Mahesh Studio

Mumbai

2011-2012

Programmatically the photographer's studio needed to

incorporate a large studio space, a private office, work-stations, make-up room, pantry with ample storage space and 3 toilet facilities. It was a challenging program to integrate in a relatively tight space.

The unique characteristic of the space was its height which was about 12 feet. This tall height was maximized by creating a mezzanine floor for the office cabins with the pantry and make-up room tucked in below.

The materials used are a combination of grey bison board and natural Burma teak wood which give the space a minimalistic feel.

Design Team: Quaid Doongerwala with Loveena Rayan, Neha Jethva

Area: 1135 sft + 300 sft (mezzanine)

  • Mahesh Studio:  Study/office by DCOOP ARCHITECTS

    Mahesh Studio

  • Mahesh Studio:  Study/office by DCOOP ARCHITECTS

    Mahesh Studio

  • Mahesh Studio:  Study/office by DCOOP ARCHITECTS

    Mahesh Studio

  • Mahesh Studio:  Study/office by DCOOP ARCHITECTS

    Mahesh Studio

Admin-Area