stonehenge designs

stonehenge designs

stonehenge designs
stonehenge designs
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

An apartment in Palm springs, Gurgaon

This project turned out to be a warm and comfortable house with an earthy look and feel. The bar was carved out of the passage space and looked stunning at the corner next to the dining area with a warmly lit glass base. The artwork on the long wall became the highlight of the house as soon as one enters the space. Wooden rafters were fixed to the dining area ceiling with suspended lights coming down on the table. The dining area overlooks the drawing room with beautiful wooden furniture. Features and wall textures were added at various places to make the overall look engaging and interesting

Location
Gurgaon

Admin-Area