StudioEzube

StudioEzube

StudioEzube
StudioEzube
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Admission Lounge

A synchronic space specified by the use concrete on walls. The place is a tasteful mix of concrete and wood. The color scheme used for Admission Lounge is grey, brown and white with electric blue adding the oomph factor. Lighting being the key element of the lounge – the monumental Moroccan white lamps on the ceiling break the uniformity of the concrete and add a little zest to the place. Understated elegance is the perfect way to describe this uniquely designed space.

Location
New Delhi
  • Admission Lounge:  Walls by StudioEzube

    Admission Lounge

  • Admission Lounge:  Corridor, hallway & stairs  by StudioEzube

    Admission Lounge

  • Admission Lounge: asian Dining room by StudioEzube

    Admission Lounge

  • Admission Lounge:  Corridor, hallway & stairs  by StudioEzube

    Admission Lounge

  • Admission Lounge: asian Dining room by StudioEzube

    Admission Lounge

Admin-Area