Shared Space Niederkorn (LUX) by Tobias Link Lichtplanung | homify
Tobias Link Lichtplanung
Tobias Link Lichtplanung
Tobias Link Lichtplanung
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Shared Space Niederkorn (LUX)

In the luxembourgian village Niederkorn, the central area around the church has been redesigned following the principles of the Shared Space Conept. This new traffic concept is based on equal rights for all road users. As a result of a deliberate confusion, especially car drivers pay greater attention and consideration, which leads to less accidents, as the numbers prove.

The inner city space is enhanced, especially in the dark hours, through our lighting concept. The lovely church is the main actor in the center. The portal of the cemetery creates an optical endpoint for the area.

  • Mediterranean style houses by Tobias Link Lichtplanung Mediterranean

  • Mediterranean style houses by Tobias Link Lichtplanung Mediterranean

  • Mediterranean style houses by Tobias Link Lichtplanung Mediterranean

  • Mediterranean style houses by Tobias Link Lichtplanung Mediterranean

  • Mediterranean style houses by Tobias Link Lichtplanung Mediterranean

Admin-Area