Octavio Mestre Arquitectos

Octavio Mestre Arquitectos

Octavio Mestre Arquitectos
Octavio Mestre Arquitectos
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Diagonal 409

The conviction that a more beautiful building is rented out at a better price brought us to exchange square meters for “meters of light” and create a grand central courtyard (whose stainless steel lining makes it seem even bigger) to make it the true heart of the building. The need to give the building the maximum amount of flexibility, as the final occupant was not known, led to the demolition of any interior walls and having to brace the exterior walls with a complex structural system. An enormous glass skylight presides over the complex where silent panoramic elevators go up and down.

Location
Barcelona, Spain
  •  Houses by Octavio Mestre Arquitectos

  •  Corridor & hallway by Octavio Mestre Arquitectos

  •  Corridor & hallway by Octavio Mestre Arquitectos

  •  Corridor & hallway by Octavio Mestre Arquitectos

  •  Corridor & hallway by Octavio Mestre Arquitectos

  •  Corridor & hallway by Octavio Mestre Arquitectos

  •  Corridor & hallway by Octavio Mestre Arquitectos

  •   by Octavio Mestre Arquitectos

  •  Corridor & hallway by Octavio Mestre Arquitectos

  •  Corridor & hallway by Octavio Mestre Arquitectos

Admin-Area