Vivienda unifamiliar en Begues by FG ARQUITECTES | homify
Change profile photo
Change cover
FG ARQUITECTES
FG ARQUITECTES

FG ARQUITECTES

FG ARQUITECTES
FG ARQUITECTES
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Single family house in Begues

Location: Begues, Barcelona

Client-Developer: Private

Project: 2005

Construction: 2007

Area: 335,50 m2

Ref. 03411

“L” shaped house The location is on a trapezoidal plot with very little inclination and well oriented. We placed the house in the upper part L, so that the area with more sunlight, which is facing the views, can be used to build the garden and swimming pool. The house is structured in two floors. The ground floor has the day area and the first floor has a guest room and a main room with amazing views. The main bedroom is visually connected with a living room through a double space. We’ve adopted an L shape design, so that the access to the house is gained by the corner of the L. The aim is to achieve visual continuity so that from any point in the house there are always transparent elements, even on the garden, so that the spaces are developed one next to the other as a succession of rooms. This allows to take the indoor space beyond its limits and to make the outside of the house penetrate within the house.

Location
Begues, Barcelona

Admin-Area