Residence, Powai by Studio Pomegranate | homify
Change profile photo
Change cover
Studio Pomegranate
Studio Pomegranate

Studio Pomegranate

Studio Pomegranate
Studio Pomegranate
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Residence, Powai

An interior renovation project for a retired Naval Officer and his wife in a government-built housing complex for defence personnel. The family- originally from Kerala, had collected a lot of folk-art from across the world, this was never displayed properly as they kept moving home. The home was designed to be a permanent space for them, as well as their collection, it was to be a space they can call home, relating it to childhood memories of lush green, old timber balconies, deep shaded spaces, and exquisite woodwork. Such memories are rarely invoked by a mere visual aesthetic, the aroma and resonance of teak, the gentle heat absorption of stone floor and counters, and the comfort of solid custom-designed brass hardware make the space.

Location
Mumbai
  • Library + Passage:  Corridor & hallway by Studio Pomegranate,Modern

    Library + Passage

  • Living Room:  Living room by Studio Pomegranate,Modern

    Living Room

  • Living Room:  Living room by Studio Pomegranate,Modern

    Living Room

  • Living Room:  Living room by Studio Pomegranate,Modern

    Living Room

  • Dining Space:  Dining room by Studio Pomegranate,Modern

    Dining Space

  • Bathroom:  Bathroom by Studio Pomegranate,Modern

    Bathroom

  • Residence, Powai:  Bedroom by Studio Pomegranate,Modern

    Residence, Powai

Admin-Area