Navgati by BETWEENLINES | homify
BETWEENLINES

BETWEENLINES

BETWEENLINES
BETWEENLINES
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Navgati

A little gem of a renovation project, at LIC housing, Jeevan Bhima Nagar,originally designed by late legend #‎Charles Correa. We had to expand the office space of Mrs. Aruna Gopakumar at first and second floor for her Leadership development firm Navgati and the residence for her parents at the ground floor. She gave us complete creative liberty to interpret the floor space as combination of different paths. The Yellow (which is her favourite color) oxide floor takes one from the street level to the top most meeting space. All the floor areas under the beautiful tree canopy took on the color green and the inside floors took the classic red oxide finish. We extensively worked with Bricks, ferroconcrete and steel (reused a lot of the old structural components) and created this color full space complimented by pristine white walls and beautiful light patterns created by our recent friend Glass blocks. It was an honour to work on this project.

Total dimensions
20 × 12 × 9 m / 100 m² (Length, Height, Width / Area)
Location
Bangalore
Total cost
₹300,000

Admin-Area