MAAS

MAAS

MAAS
MAAS
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Hilton

The task was to provide a
home away from home for the weary business traveler. The site is a tight urban corner site and the facility is part of a larger mixed use scheme.

The corner standalone development squeezes the maximum out of the available building footprint and the surrounding green spaces. The roof top pool with a vanishing edge provides expansive views of the surroundings. The ground floor sits on a transparent perimeter so as to visually spill out to the extremities.The corner is accentuated like a multistory “lantern”.

The rest of the built form juxtaposes together horizontal and vertical surfaces and textures, the stone butch highlight wall, the painted vertical surfaces, the aluminum composite panel frame bands, the transparent glass skin at the ground level and the ceramic printing pattern on the lantern complete the composition.

Location
Gurgaon
  • HILTON GURGAON:   by MAAS

    HILTON GURGAON

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["IN"] [Published] Interior Design Tutorial Lesson 1: How to Start?
  • Hilton:   by MAAS

    Hilton

Admin-Area