The White Room

The White Room

The White Room
The White Room
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Organic House

This apartment was designed for a young couple. The space is essentially a composition of two long vaults. One housing the living space and the other the master suite. These spaces are connected to each other through smaller vaults and arched openings carving out spaces for kitchen, wardrobe and bathrooms. The spaces flow seamlessly into each other creating an integrated whole and giving the space the feel of a sculpted greek cavern.

Location
Bandra, Mumbai
Total dimensions
65 m² (Area)

Admin-Area