Project_Booleaned by Boolean Design Studio | homify
Change profile photo
Change cover
Boolean Design Studio
Boolean Design Studio

Boolean Design Studio

Boolean Design Studio
Boolean Design Studio
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Project_Booleaned

The space Boolean Design Studio calls its ‘home’, is designed as though a homogeneous geometry of wood envelopes the rectangular space, colliding with its rigid volume and creating a synchronized multi-functional space. A space that moulds into a library, a work area, a gallery and a conference room. This studio is the result of the boolean of ‘Functionality’ as it is of the ‘Geometry’. Catering to several needs at the same time creatively, it serves as an excellent solution to the problem of narrow and constricted space in Mumbai.

Location
Mumbai
  • Project_Booleaned:  Commercial Spaces by Boolean Design Studio,Modern

    Project_Booleaned

  • Project_Booleaned:  Commercial Spaces by Boolean Design Studio,Modern

    Project_Booleaned

  • Project_Booleaned:  Commercial Spaces by Boolean Design Studio,Modern

    Project_Booleaned

  • Project_Booleaned:  Commercial Spaces by Boolean Design Studio,Modern

    Project_Booleaned

Admin-Area