JANKI KUTIR APARTMENT by The design house | homify
Change profile photo
Change cover
The design house
The design house

The design house

The design house
The design house
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

JANKI KUTIR APARTMENT

The chief feature of this apartment is the open layout where the outdoors and indoors blend into one another. A sense of seamlessness is achieved by weaving the kitchen, dining area and the terrace into one contiguous space.The atmosphere is casual and relaxing, and also elegant. A neutral tone dominates the overall palette of the house with some pops of colour and prints used as accents. We tried to keep materials in its original form and customized furniture pieces such as the wood log for the center table and the side table, along with mild steel, and a concrete dining table.

Admin-Area