Residence for Nair Family by kaamya design studio | homify
kaamya design studio

kaamya design studio

kaamya design studio
kaamya design studio
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Residence for Nair Family

Simple 'N' Straight

Location: Kandivali west, Mumbai

Description: The brief given by the client was to have simple house on contemporary lines. So we were more focused on creating sleek furniture on clear lines. The TV paneling is Sea Green color texture paint which acts as a backdrop Dining Table is Sleek Glass design with a running horse Picture frame to add on. The client was open to using black color in the living room, which is very rare. The advantage of Black is that it's unique in residential interiors but looks great when fused with glass & steel color palate. A niche in the bedroom was utilized with the help of a rainbow wall paneling. Panels used were of different height & different colors which had storage space inside. This became an interesting feature in the Daughter's bedroom. The client has a busy social schedule, so he wanted a less flashy & simple home to get back to. He loves coming back home & thoroughly enjoys the warmth & unpretentiousness it has.

Location
Mumbai
  • Daughter‟s Bedroom:   by kaamya design studio

    Daughter‟s Bedroom

    Amplifier wall Panelling with storage inside in the Daughter‟s bedroom

  • Master bedroom :   by kaamya design studio

    Master bedroom

    Colored acrylic sheet in the ceiling at the entrance of the master bedroom defines & beautifies the dark passage

  • Living Room:   by kaamya design studio

    Living Room

    Dining Table is Sleek Glass design with a running horse Picture frame to add on.

  • Living Room:   by kaamya design studio

    Living Room

    TV unit

  • Living Room:   by kaamya design studio

    Living Room

    Artifact placed on black duco painted cabinet top

  • Living Room:   by kaamya design studio

    Living Room

    Black color Duco painted TV cabinet in combination with aluminum shutter profile & a sea green color texture backdrop

Admin-Area