Tathastu_Residence by Design Plus | homify
Design Plus

Design Plus

Design Plus
Design Plus
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Tathastu_Residence

  •  Conversation Room:  Living room by Design Plus

    Conversation Room

  • Dining_Under Atrium:  Dining room by Design Plus

    Dining_Under Atrium

  • Double Height Library :  Study/office by Design Plus

    Double Height Library

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["EG"] [Published] 18 تصميم لمكتبات منزلية متنوعة
  • Family Lounge:  Living room by Design Plus

    Family Lounge

  • Lobby:  Corridor & hallway by Design Plus

    Lobby

  • Teak Staircase:  Corridor & hallway by Design Plus

    Teak Staircase

  • Daughter's Bedroom:  Bedroom by Design Plus

    Daughter's Bedroom

  • Master Bedroom:  Bedroom by Design Plus

    Master Bedroom

  • Terrace Splash Pool:  Pool by Design Plus

    Terrace Splash Pool

  • Street Facade:  Houses by Design Plus

    Street Facade

Admin-Area