West London house by Viewport Studio | homify
Viewport Studio
Viewport Studio
Viewport Studio
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

West London house

We remodelled and extended a 1950s property designed by the Swiss architect Rudy Mock, who had worked for Frank Lloyd Wright in the US. Central to the organisation of the house is the central staircase as it connects five levels, each with a different footprint. The repositioned top lit staircase divides the accommodation into secondary and service rooms that face the main road and living and private spaces that give onto balconies and terraces that overlook the rear garden. The window openings were stretched across the full width of the rear of the house to bring in as much light as possible and to maximise the views onto the south facing garden.

Admin-Area