Lux Interiors—projektowanie i aranżacja wnętrz Gdańsk, Gdynia, Sopot
edit edit in admin Request review New project
Statistics Premium

Reviews

Super!
almost 3 years ago
Właściciel firmy bardzo nieuczciwy. Zawiera umowy, korzysta z usług kontrahenta, chcąc nie zapłacić ani złotówki. Ukrywa zmianę adresu, nie odbiera korespondencji wysyłanej na wskazany przez siebie adres. Słowem "Krętacz".
over 1 year ago
Firma godna polecania w 150 % ;)
over 1 year ago
Przesyłam rekomendację dla firmy - spisali się świetnie! W moim przypadku był to projekt kuchni - jestem dość wymagającym klientem, więc i oczekiwania miałem spore. W Lux Interiors poradzili sobie perfekcyjnie - duży plus za wskazówki usprawniające funkcjonalność kuchni. Zmieścili się też w wyznaczonym terminie - co było niebagatelnym wyzwaniem :) Raz jeszcze polecam!
almost 2 years ago
Czasami czas oczekiwania jest długi ale zdecydowanie warto. Projekty są wykonywane w bardzo solidny sposób z dbałością o każdy szczegół. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i szczerze polecam.
almost 2 years ago
Dałbym zero gwiazdek gdyby się dało, nie polecam, firma kasuje horendalne sumy za projekty które ciągną się miesiącami gdyż nie mają pracowników do ich wykonania stad remonty przeprowadzają robotnicy z Ukrainy, projektanci ( że tak powiem, głównie Pani Ania, ta grubsza) posilkuja się filmikami z internetu na tematy takie jak np. Hydroizolacja lazienki, nie mając pojęcia jak to wygląda w praktyce, duzo by można było pisać lecz szkoda mojego czasu, zapewne firemka będzie się bronić i ustosunkowywac do mojej wypowiedzi, z tym że ja znam trochę to środowisko bo wykonywałem pracę dla nich, gdzie też zostałem oszukany,
over 2 years ago
Firma Lux Interiors projektowała i aranżowała moja restaurację – moje najdroższe dziecko i właściwie dorobek życia. Efekt zachwyca nie tylko mnie, ale i klientów mojego lokalu.
almost 2 years ago
Chciałem podziękować całemu zespołowi za profesjonalna obsługę na każdym etapie projektu. Dziękuje za wspaniała współpracę i efekt końcowy. Z czystym sumieniem polecam firmę Lux Interiors.
4 months ago
Najlepszy projektant! Mam wspaniale urządzone mieszkanie. Polecam
24 days ago
Jestem bardzo zadowolona z końcowego efektu. Polecam!
28 days ago
Polecam Lux Interiors, bardzo dobra firma. Profesjonalnie podeszli do mojego zlecenia. Efekt końcowy powalił mnie z nóg, spodziewałem się że będzie gorzej :)
19 days ago
Request review