Zakład szklarski—Line-Glass
edit edit in admin Request review New project

Reviews

szybko i sprawnie, na wysokim poziomie, polecam.
almost 2 years ago
Bardzo solidna rzetelna firma najwyższa jakość w rozsądnej cenie
5 months ago
Niestety firma mocno nie poważna , przez 3 tygodnie zwodzono mnie że Pan przyjedzie na właściwy pomiar , oczywiscie nikt nigdy nie przyjechał a po 3 terminie ustalenia pomiaru nawet nikt nie raczył powiadomić mnie że nie przyjedzie . Jeśli nie umiesz dojechac do klienta bądz go powiadomić ze pracy nie wykonasz nie oferuj swoich usług . Niestety z takim podejściem bał bym się w sumie wykonanej usługi . Nie polecam
11 months ago
Dobra organizacja firmy i profesjonalnie świadczone usługi. Polecam
over 2 years ago
Szybko sprawnie i rzetelnie polecam
about 2 years ago
Od 1.5 miesiąca umawialem się trzykrotnie na wycenę na którą nikt nie dojechał. Podejście właściciela tragiczne. Najpierw się umawia, później nie odbiera. Nikomu nie polecam tej Firmy, podejście do klienta żałosne.
4 months ago
Totalny brak szacunku dla potencjalnego klienta. Mimo ustalenia dat, umawianie się na pomiary kończy się odrzucaniem połączenia i wysyłaniem bezsensownych odpowiedzi automatycznych: "Nie mogę teraz rozmawiać, jadę samochodem". Firmę mogę polecić tym, którzy naprawdę mają mnóstwo czasu i lubią być potraktowani wyjątkowo nieprofesjonalnie, z prawdziwym, nieskrywanym brakiem szacunku.
5 months ago
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Pana Pawła, chłopacy montazysci bardzo profesjonalni i mili. Gorąco polecam i napewno skorzystam jeszcze nie raz.
4 months ago
Fachowe doradztwo , duży wybór produktów . Produkty wysokiej jakości. Realizacja-szybka i sprawna. Firma godna polecenia.
5 months ago
Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Profesjonalne podejście do klienta. Dziękuję i polecam. 😊 Jestem bardzo zadowolona 🙂
4 months ago
Polecam ta firmę. Zamawiałam 3 tafle lustra do łazienek. Panowie przyjechali wymierzyli i w mniej niż tydzień później odbył się montaż. Wszystko szybko, fachowo i profesjonalnie.
2 months ago
Polecam firmę Line Glass. Pomimo niewielkiego zamówienia nie zostałem odesłany z kwitkiem. Dobry kontakt ze sprzedajacym
2 months ago
Request review