ZONZ sunsails
edit edit in admin Request review New project
Statistics Premium

Reviews

Mooie producten! Snelle levertijden, maar vooral super goede service. Ik had een doek die teveel afweek van de ingegeven maten. Peter van ZonZ zei direct dat hij dit heel erg vond en kwam met een gepaste oplossing! Aanrader!!
over 1 year ago
Uitstekend geholpen bij een maatwerkdoek voor ons eethoekterras. Bij Zonz krijg je prima service, uitstekende kwaliteit en persoonlijke aandacht indien nodig. Peter en collega's, Hartelijk bedankt!
almost 2 years ago
Excellente klantenservice, als een doek na jaren toch gebreken blijkt te vertonen staan ze ook klaar! Als klant ben je echt koning bij ZONZ.
over 1 year ago
Zeer goed geholpen, echt heel fijn
over 1 year ago
Prachtig en sfeervol schaduwdoek aangeschaft voor in onze outdook cooking tuin. Goed meegedacht in praktische oplossingen.
over 2 years ago
Een prachtig harmonica-doek besteld bij ZONZ! Duidelijke website en makkelijk zelf samen te stellen op de site. Ik had nog wel een vraag en die werd goed en snel beantwoord. Dit zijn zaken die je tegenwoordig natuurlijk ook verwacht van een webwinkel. Maar waar onderscheid ZONZ zich echt in? De beschrijving voor montage was heel erg duidelijk en je hoeft geen ervaren klusser te zijn of gestudeerd te hebben om het hormonicadoek zelf op te hangen. Ik had een klein probleem met het doek zelf en dat is keurig en snel opgelost. Goede service is waar een webwinkel zich echt in kan onderscheiden. Daar kom je pas achter wanneer de die service nodig hebt. In dit geval een dikke 10! ZONZ is een aanrader!
about 1 year ago
Beste sunsails, Wij zijn zeer tevreden met het schaduwdoek wat wij enige tijd geleden hebben gekocht. De levering naar ons huis in Frankrijk was netjes. Het is inmiddels de 3e keer dat wij een bestelling bij jullie bedrijf hebben gedaan. We zijn zeer tevreden. Zie onderstaande foto van het resultaat.
3 months ago
Prima voorlichting met meedenken over de constructie. Duidelijk site. Goede kwaliteit, zelfs reserve spullen voor bevestiging.
3 months ago
keurig geleverd, goede kwaliteit en m.b.v. de online instructies prima zelf te installeren. Zeer tevreden!
about 2 months ago
Voldoet uitstekend, snelle bezorging!
about 2 months ago
Bestelproces en opmeten eenvoudig. Levering goed te volgen met track en trace. Keurig afgewerkt schaduwdoek, zit zeer stevig in elkaar. Op de foto een waterdicht doek in de kleur heither beige. Ook een fijne doeksample service. Een aanrader aangezien de kleuren op de website soms moeilijk te beoordelen zijn. Heel tevreden mee.
about 1 month ago
Goede prijs kwaliteit-verhouding, mooi maatwerk. Wel op tijd bestellen in verband met levertijden!
about 1 month ago
Vierkante doek besteld. Punten had ik al gemaakt waar de doek op aan gespannen moest worden. Bij het opspannen van de schaduwdoek bleek de schaduwdoek niet vierkant te zijn. Het verschil was zo'n 15 cm. korter. Wat ik wilde voorkomen met een vierkante doek gaat nu dus niet meer op. Nu moet ik de niet vierkante doek (rechthoek), altijd kijken op welke hoek ik de doek op ga spannen. Kwaliteit was goed en Snel ontvangen.
29 days ago
Fijne heldere website waarbij het heel eenvoudig is om de gewenste materialen te bestellen. Vergeet ook de leuke filmpjes op YouTube niet. Deze kunnen je helpen te begrijpen hoe een schaduwdoek gemonteerd moet worden. De kwaliteit is top en alleen maar lof over het schaduwdoek.
15 days ago
Beloofde levertijd op de bestelbon was 3 weken. Ondertussen zijn we 7 weken verder... Nog steeds niets ontvangen. Het bedrag van bijna 900 euro is natuurlijk wel meteen van de Mastercard gegaan. Nooit meer via deze firma!
15 days ago
Request review