​Elevation- Climatic Response:  Office buildings by Chaukor Studio
​Elevation- Climatic Response:  Office buildings by Chaukor Studio
​Elevation- Climatic Response:  Office buildings by Chaukor Studio

Vertical fins are designed in the front west facing facade to cut direct heat gains and glare inside the building. Solid surfaces dominate the front facade and are used for branding while providing a distinct character to the building through various patterns and textures.

Credits: Chaukor Studio
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.