​Elevation- Climate Responsive Design:  Office buildings by Chaukor Studio
​Elevation- Climate Responsive Design:  Office buildings by Chaukor Studio
​Elevation- Climate Responsive Design:  Office buildings by Chaukor Studio

With a west facing elevation, the building receives direct hot-west sun for most part of the day. The front elevation is designed with narrow openings and recessed windows to minimize heat gains yet creating a unique identity through the use of contemporary design elements and environment friendly materials.

Credits: Chaukor Studio
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.