The Selfless House:  Corridor & hallway by LIJO.RENY.architects
 The Selfless House:  Corridor & hallway by LIJO.RENY.architects
 The Selfless House:  Corridor & hallway by LIJO.RENY.architects
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Client:  Mrs. & Mr. Ramapanicker

Plot area:  30 cents  (1214.5 sq.m)

Total floor area :  158 sq m.

Completed: 2012

Photographs: Paveen Mohandas and Lijo Jos

IIA KC Award -SPECIAL MENTION for Excellence in Architecture (2012)

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.