Dining room by path architecture, modern | homify
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

The Laurelhurst Carriage House is a garage with a studio apartment above. With a high attention to detail, craftsmanship, materials and light; the studio provides a versatile space to be used as an artists studio, a guest house, or an apartment. The building mass helps to frame an outdoor space in the clients backyard where we created a place to entertain friends and relax with family. The backyard became an extension of the house to be enjoyed in both the summer season with outdoor kitchen and dinning as well as the winter month with a in-ground spa, sauna and outdoor shower.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.