Houses by totus, classic | homify
< >
 Houses by TOTUS, Classic
< >
 Houses by TOTUS, Classic
< >
 Houses by TOTUS, Classic
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

This character 1920s building required complete renovation and additional space for a growing family. By adding a large rear extension Totus created a wonderful and useful open plan living space. The doors lead on to the beautiful back garden, joining indoor and outdoor spaces and creating a feeling of openness, allowing the owners to feel at one with nature from the comfort of their own home.

House was updated throughout, inside and outside, with all new electrics, heating, bespoke kitchen, underfloor heating, new bathrooms, flooring, furniture, new render and decorating. Take a look at the finished result.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.