Bowers Way Bradley Van Der Straeten Architects
Bowers Way Bradley Van Der Straeten Architects
Bowers Way Bradley Van Der Straeten Architects

Bowers Way

This project is a good example of what can be achieved despite restrictive planning conditions.

The property is located in a picturesque conservation area in Harpenden, Hertfordshire, which provided a challenging context for a modern design proposal.

To answer the client’s brief of providing an open plan living space; we devised a solution that minimised the visual impact of the extension, making it almost invisible from the street.

The results have proved a success and have transformed the way the family live in their home.

The extension of a family home located in the centre of the picturesque village of Harpenden. While respecting the characteristic arts and crafts style of the original house our design transforms the way the house will be used by creating a large open plan space to the rear of the property.

Similar Photos
Comments