Front elevation by mrinalini minimalist | homify
< >
FRONT ELEVATION by Mrinalini Minimalist
< >
FRONT ELEVATION by Mrinalini Minimalist
< >
FRONT ELEVATION by Mrinalini Minimalist

Perched on a cliff somewhere in the Mountains, this Contemporary Dream Cottage is designed using 40’ High Cube Containers stacked horizontally for all living spaces and a vertically positioned container acts as a staircase block. Inspired by the concepts of Bauhaus, the form and material of the structure is thoughtfully planned embracing sustainable luxury living. While Drawing, Study and Bedrooms are more private and uninterrupted spaces, the Kitchen, Dining and Pool areas flow out to serene views beyond. 5’ by 2’ Solar Panels facing southwards are placed on top of the staircase block, allowing the north light to enter through staircase.Mountain-facing Infinity Pool, Outdoor Kitchen and a Master Bedroom with full-length window for a less obstructed view are highlights of this mountain front paradise. 

 

 

 

 

#LowCostHousing

#Bauhaus  #ContainerHome  #Minimalism  #LuxuryLiving  #Sustainable


Similar Photos
Comments