The bali residence : bathroom by the design chapel,scandinavian tiles | homify
The Bali Residence :  Bathroom by The Design Chapel,Scandinavian Tiles
The Bali Residence :  Bathroom by The Design Chapel,Scandinavian Tiles
The Bali Residence :  Bathroom by The Design Chapel,Scandinavian Tiles
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Designed for a young couple, this minimalistic apartment combines casual living with east European aesthetics. The clients being great admirers of the Scandanavian style, we decided to bring Norway to their doorstep. Scandanavian aesthetics are defined by simplicity of from and importance to functionality and clean, bold, fuss free interiors. The focus was to make this space a haven for their spontaneous lifestyle, friends dropping in for cocktails, easy weekends or quiet evenings. Our idea was to make the tight spaces in the 2BHK look spacious and open by using a uniform colour palette that envelopes the entire house. This made the house into a calming sanctuary where they felt relaxed. The neutral palette that is used throughout the house keeps the interiors subtle and tasteful. Materials like pine and birchwood with pale colours like white, teal and grey are used with lean, leggy furniture that makes the room look spacious allowing ample amount of light to flow through and reflect.

Colour: White
Material: Tiles
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.