Project: tree by the house—interior design—kitchen: kitchen by ashwin architects in bangalore,modern | homify
Project: Tree By The House - Interior Design - Kitchen:  Kitchen by Ashwin Architects In Bangalore,Modern
Project: Tree By The House - Interior Design - Kitchen:  Kitchen by Ashwin Architects In Bangalore,Modern
Project: Tree By The House - Interior Design - Kitchen:  Kitchen by Ashwin Architects In Bangalore,Modern
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Project: Tree By The House

Location: Bengaluru, Karnataka, India

Plot Size: 30’ x 50’

Year Completed: 2019

Architect: Ashwin Architects Built on a 30×50 plot, “Tree By The House” is where Chandan and family unwind everyday. A nuclear family of 3, have their own private balconies, landscape, seating niches, etc., connected to a large living space for spending time together.A split-level house that takes care of all the needs of this young family for the next 30 years. The minimalist design will ensure that the house ages gracefully while adding rich memories.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.