Retierment home at kanchipuram: floors by one brick at a time, | homify
RETIERMENT HOME AT KANCHIPURAM:  Floors by One Brick At A Time,
RETIERMENT HOME AT KANCHIPURAM:  Floors by One Brick At A Time,
RETIERMENT HOME AT KANCHIPURAM:  Floors by One Brick At A Time,
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

This house was designed for a retired IAS officer in a small temple town called Kanchipuram in Tamilnadu. The house is designed with simple material without any pomp and show. Working on a tight budget and time line the project was designed with materials locally available and cost effective. Materials like Red oxide flooring, white relflective ceramic tiles on the roof to keep interiors cool on a hot summer day and plenty and abundant cross ventilation was provided for a greener and more sustainable living.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.