By millar+howard workshop | homify
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

A new-build eco-house near Nailsworth. A contemporary family home which replaced a concrete bungalow, built using ‘Passivhaus’ technology for extremely low energy consumption. The house combines open-plan living with smaller private spaces and has strong links with outside spaces and panoramic views. The house is fuelled by a wood pellet stove, is super-insulated, and makes use of solar panels and heat recovery ventilation.

Credits: Quintin Lake Photography
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.