Bedroom by Studio Mitchell
 Bedroom by Studio Mitchell
 Bedroom by Studio Mitchell
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

A social layout and bold use of colour make this house a home

Set amongst the gently slopping coastal grasslands and indigenous forests in Salt Rock on the KwaZulu-Natal North Coast is this vibrant family home. The low pitched roof-lines, large windows and the use of natural materials along with bursts of colour, means this house is well integrated into the surrounding landscape. The homeowners wanted a house that felt youthful and energetic, that would not only accommodate their family and feel welcoming and comfortable but also allow them to entertain easily.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.