Living, staircase, library: corridor & hallway by vivek shankar architects | homify
Living, Staircase, Library:  Corridor & hallway by Vivek Shankar Architects
Living, Staircase, Library:  Corridor & hallway by Vivek Shankar Architects
Living, Staircase, Library:  Corridor & hallway by Vivek Shankar Architects
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

The expansive topographical context strongly suggested a minimum use of materials inorder to lend the perception of an unstated elegance. Therefore, we used a lot of glass, seamless flooring and double height ceilings for unobstructed views outside and movement flows inside.

We began the conceptual phase by understanding the experience that the spaces had to offer for different members of the family. We started looking at different age groups across generations—from children to adults to elders,various activities they would engage in, the hobbies they would pursue and the overlaps and points of integration between them. Depending on the activities performed in each zone, we classified them into indoor event spaces, semi outdoor event spaces and private spaces before we delved into the process of design.

Colour: Wood effect
Material: Wood
Credits: Seamless spaces, overlooking golf course
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.