The inhabitants wanted a house that accommodates everyday needs whilst effortlessly expanding to absorb guests. It attempted to not only redefine the building program for a private-residence; it tested various spatial innovations and it redefined borders and transitional spaces in response to the climatic conditions and contemporary culture.Outdoor areas freely penetrate the indoors, and there are two courtyards enclosed within the ground floor. The transition spaces between the house and the garden are naturally landscaped in an unnoticeable way, mainly consisting of the same repetitive elements.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid Email
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
My project request will be forwarded to the professional. By clicking Request I confirm I have read the Terms & Conditions.