The living room: living room by m+p architects collaborative | homify
The living room:  Living room by M+P Architects Collaborative
The living room:  Living room by M+P Architects Collaborative
The living room:  Living room by M+P Architects Collaborative
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

View showing the Library stairway and the verandah passage. The wooden treads of the stairway are supported on a single central steel tube section. Wooden railing along the wall.

Large folding door provided to cut off the living room and the verandah passage.

Flooring: Yellow Jaiselmer stone

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.