Living room:  Living room by Savio and Rupa Interior Concepts
Living room:  Living room by Savio and Rupa Interior Concepts
Living room:  Living room by Savio and Rupa Interior Concepts
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

A long, low level TV unit finished in Teak, Glass & White membrane fixed on the highlighted stone wall accommodates the home-theatre & music systems. This highlighted wall is clad in grey slate stones and a lacquer coating has been provided for a wet look. Hidden LED spotlights are used as wall washers to give the room a classy, rich and well illuminated look.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.