The partition wall:  Nursery/kid’s room by M+P
The partition wall:  Nursery/kid’s room by M+P
The partition wall:  Nursery/kid’s room by M+P

The new partition walls were made considering storage and small cubbyholes for children to sit in. We planned vaults at the base of the wall as it will break the angular feel of the room and avoid using lintels of any sort. The vault thickness is used for storage and the room remains free of any other unit. Mosaic work done on the walls of the vault to add different animal shape silhouettes. These act as passive learning aids.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.